The English Pub is onze (online) plek waar studenten hun Engelse skills kunnen oefenen in een gezellige, ontspannen omgeving. In een kleine groep (max 6) ga je onder leiding van een gastheer/vrouw (onze docent) je conversatievaardigheden oefenen. Geleidelijk vergroot je je woordenschat en gaan gesprekken steeds vloeiender.

Onder de paraplu van The English Pub kunnen allerlei activiteiten worden aangeboden. Wat ze gemeen hebben met elkaar, is dat er geen druk is van vaste bijeenkomsten zoals in een cursus.
We reserveren vooraf een aantal data, en u bent volledig vrij om te komen. Als het op een avond niet uitkomt, dan kan dat zonder kosten. U hoeft zich dus ook niet af te melden.
(let wel: vol = vol; als er 6 deelnemers aanwezig zijn, is het niet meer mogelijk om binnen te komen in de online pub). U kunt het vergelijken met een strippenkaart: alleen als u aanwezig bent geweest, ”stempelen” we een strip af. U koopt de strippenkaart vooraf en heeft dan een tegoed voor 4 of 8 bijeenkomsten.

De eerste activiteit van The English Pub is Small Talk.