Als Authorised Cambridge Exam Centre en Cambridge Preparation Centre hebben we alles in huis om examenkandidaten te helpen om zich optimaal voor te bereiden op het Cambridge examen. Naast uitgebreide cursussen van 10 weken bieden we nu ook een intensieve cursus van 1 dag aan, de Cambridge Crash Course. Centraal in deze cursus is het doen van mock tests.

Mock tests kunnen gezien worden als oefenexamens, kort voor het echte examen. De mock tests helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en fouten te voorkomen. Je wordt niet alleen bewust gemaakt van de opbouw en structuur van het Cambridge examen, maar ook krijg je veel tips en leer je om strategieën te gebruiken waar je tijdens het examen veel baat bij hebt, onder andere hoe je omgaat met tijdsplanning, tijdsdruk en tijdsbesef.

De mock tests worden gedaan op alle onderdelen (Reading, Listening, Writing, Speaking), maar nadruk ligt op Writing en Speaking. Dit zijn ook de onderdelen die via zelfstudie lastiger te oefenen zijn, en waarbij de persoonlijke feedback van de docent erg waardevol kan zijn omdat het je o.a. inzicht geeft of je in staat bent om op het juiste niveau (C1 / C2) het examen af te leggen.

De Crash Course is vooral bedoeld voor examenkandidaten die zich via zelfstudie voorbereiden (in plaats van via een cursus over een langere periode), en die zekerheid willen inbouwen dat ze op de juiste weg zijn. Het is een goed idee als je de Cambridge Crash Course kort voor het examen doet zodat je nog enige tijd hebt om, naar aanleiding van de feedback van de docent, te werken aan je verbeterpunten.

De ééndaagse Cambridge Crash Course is op ons kantoor aan de Thorbeckegracht in Zwolle, en duurt van 08.30 – 17.00. De eerste Cambridge Crash Course is op 22 januari 2022.

Meer informatie en inschrijven.