Ongetwijfeld de vragen die het meest wordt gesteld door potentiële cursisten zijn:
Wat is mijn niveau Engels?
Op welk niveau moet ik in een cursus instromen?

De indeling in taalniveaus die wij hanteren, is die van het Eurpees Referentiekader voor de Talen (ERK). Het ERK beschrijft wat je in een vreemde taal precies moet kunnen om aan te tonen dat je deze taal op een bepaald niveau beheerst.

Het ERK onderscheidt zes niveaus: A1 is het laagste niveau van de beginner, C2 is het hoogste  niveau van de ‘ (near) native speaker’ met een academisch denkniveau. Klik hier voor een korte beschrijving van de ERK taalniveaus

Maar terug naar die FAQ: hoe weet je nu op welk niveau je zit, zodat je ook in een groep start met hetzelfde niveau? Met de door ons ontwikkelde test, gebaseerd op zogenaamde ”can-do statements”, kun je op een praktische en visuele manier ontdekken wat je huidige taalniveau Engels is.

Benieuwd? Doe de gratis test, en ontvang binnen 2 werkdagen de uitslag via de mail.